GLAVNA TEMA

Svi su komentirali da ispod haljine nema ništa, Milica Pavlović odgovorila: "Optička varka"

Pored spektakla koji je održala, pjevačica je iste večeri ponijela haljinu koja je danima glavna tema

Milica Pavlović oduševila - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

17.6.2024

Regionalna zvijezda Milica Pavlović održala je koncert za pamćenje u Novom Sadu, a sada se oglasila povodom jedne stvari koju su mnogi komentarisali.

Hala Spens u proteklu subotu, 15. juna, bila je puna, te kako navode, preko 8.000 ljudi je uživalo sa Milicom uz njene najveće hitove.

Međutim, pored spektakla koji je održala, pjevačica je iste večeri ponijela haljinu koja je danima glavna tema, te osim što joj je stajala kao salivena, mnogi su se zapitali da li je Milica nosila donji veš, piše Telegraf.rs.

Ona se oglasila sada na svom Instagramu, te objasnila šta je zapravo imala ispod glamurozne haljine.

- Haljina koja je napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama… Naravno da sam imala bodi u boji kože ispod haljine koju smo u toku izrade nazvali "optička varka", a koju je maestralno kreirao Bojan Petrović, koji je bio zadužen za sve kostime koje sam nosila na koncertu u Spensu u Novom Sadu - poručila je Milica.

Podsjetimo, Pavlović je spremila brojna iznenađenja za svoje fanove, a na bini su joj se u jednom trenutku pridružili i pjevačica Nikolija, kao i stariji kolega Boban Rajović.

Jedan od najvećih hitova "Mashallah", koju pjeva u duetu sa Jelenom Karleušom, nije izvela na koncertu. Otkrila je zbog čega:

- Tu pjesmu treba da izvodim samo sa njom. Jedino tada ima pravu energiju. Što se mene tiče, tako će i ostati. Ne znam kako će Jelena izvoditi, možda sa nekom drugom koleginicom, to bih također voljela da vidim, mada teško će ona mene da zamijeni - priznala je Milica, pa se osvrnula na druženje sa pop divom i priznala da li su se čule u jeku priče o razvodu od Duška Tošića.

- Naravno da sam se čula s Jelenom. Kuckale smo se kroz neke porukice, ali bih to zadržala za sebe. Nek to ipak ostane između nas dvije - rekla je Milica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.