UBO JE VIŠE PUTA

Užasavajući detalji: Ubio majku, pa otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta

Nakon počinjenog zločina mirno se udaljio iz kuće, a ni komšije ni sestra žrtve koja živi s djecom iznad njih nisu čuli nikakvu buku ni galamu

Uviđaj policije. Društvene mreže (Fotografija ne prikazuje događaj iz teksta)

N. Aj.

5.5.2024

Zagrebačka policija oglasila se o ubistvu 68-godišnje žene koje se dogodilo u subotu ujutro u porodičnomk kući na području Vrapča, izvijestivši da se radi o kaznenom djelu "teškog ubistva ženske osobe", piše Jutarnji list.

- Jučer, 4. svibnja u jutarnjim satima na području Črnomerca u kući, prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnji član obitelji je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinji u namjeri da je liši života, uslijed kojih ozljeda je preminula na mjestu događaja. Nakon toga, osumnjičeni se udaljio iz kuće otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta gdje su ga ubrzo uhitili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog očevida, tijelo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku - saopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni muškarac je sin žrtve, A. K. (28). Nakon počinjenog zločina mirno se udaljio iz kuće, a ni komšije ni sestra žrtve koja živi s djecom iznad njih nisu čuli nikakvu buku ni galamu. Navodno je mrtvu pronašla upravo njezina sestra, koja je malo poslije 10 sati otišla provjeriti zašto tog jutra nije došla kod nje na kafu. Zatekao ju je stravičan prizor, pa je odmah pozvala policiju.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za teško ubistvo osumnjičeni bi tokom dana trebao biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom bi trebao biti doveden na ispitivanje u nadležno državno odvjetništvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.