OD VOĆA DO CVIJEĆA

Trendi ljetne manikure koje su idealne za kratke nokte

Ružičasta je već godinama omiljena ljetna boja

Ljeto je vrijeme kada sve živopisne boje postaju trendi. ILUSTRACIJA

A. F.

5.7.2021

Ljeto je vrijeme kada sve živopisne boje postaju trendi, kako na odjeći tako i na noktima. Manikure su odličan način kako da unesete zabavu u svakodnevni look, a nisu rezervirane samo za duge nokte.

Tamne crvene lakove i jednostavne manikure ostavljamo za novu zimu i mijenjamo ih šarenilom i zabavnim oblicima. Iako je glavna ideja ljetnih manikura zabava, oni se ipak mijenjanju iz godine u godinu.

Tako ćemo ovo ljeto posebno uživati u manikurama koje ne prekrivaju cijeli nokat nego koriste prirodnu nijansu nokta na koju dodajemo vesele detalje poput voća, cvijeća ili svakakvih apstraktnih oblika. 

Zlatni detalji

Zlatne folije odličan su način kako stvoriti trendi manikuru s malo truda. Sve što ti je potrebno je prozirni lak za nokte i listić zlatne folije koju možeš nabaviti putem interneta za svega nekoliko kuna.


Sve nijanse zelene

Zelena je jedna od najpopularnijih boja sezone i nećeš pogriješiti koju god nijansu odabrala. Kako bi imala najtrendi manikuru, zašto ih ne bi pomiješala nekoliko?


Slasno voće

Ljeto obožavamo zbog toga što su tržnice i supermarketi napokon puni sočnog voća, a to isto voće odlično izgleda i na noktima. Posebno su popularni motivi limuna i breskve, a nećeš pogriješiti niti s lubenicom.


Dugine boje

Juni je mjesec koji je označen duginim bojama, a kako bi bila u trendu duge stavi i na nokte. Bilo da se odlučiš cijeli nokat obojati u dugine boje ili samo dio, sigurno nećeš pogriješiti.


Ružičasti raj

Ružičasta je već godinama omiljena ljetna boja, a ovaj apstraktni dizajn ističe sve prekrasne nijanse koje obožavamo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.