IZVRSNOST U ZDRAVSTVU

ASA Bolnica i Međunarodni medicinski univerzitet u Beču donose izvrsnost u zdravstvu

ASA Bolnica i Međunarodni medicinski univerzitet u Beču postavljaju nove standarde njege i inovativnih metoda liječenja

ASA Bolnica i Međunarodni medicinski univerzitet u Beču donose izvrsnost u zdravstvu. ASA Bolnica Sarajevo

Marketing

prije 3 dana

Nakon što je u aprilu započela s radom, ASA Bolnica svakodnevno postavlja nove standarde u pristupu pacijentima i uvodi inovativne metode liječenja. Kao što je najavljeno na početku projekta, ova zdravstvena ustanova posebnu pažnju posvećuje saradnji s kliničkim partnerima, Međunarodnim medicinskim univerzitetom u Beču i Općom bolnicom (AKH) Beč, kako bi prenijela najbolja znanja i vještine te osigurala vrhunsku njegu za svoje pacijente.

Uspostavljanjem odjeljenja, ova saradnja postaje sve dinamičnija, omogućavajući svakodnevnu razmjenu znanja i iskustava između vodećih doktora ASA Bolnice i njihovih partnera u Beču.

Svaki voditelj odjeljenja u ASA Bolnici ima kliničkog partnera u AKH Beč, što omogućava kontinuiranu komunikaciju i konsultacije za redovne, ali i specifične procedure. Na taj način možemo na licu mjesta dobiti dodatno stručno mišljenje i osigurati da naši pacijenti dobiju najkvalitetniju moguću njegu“, ističe internacionalni medicinski direktor ASA Bolnice, dr.Roland Fassol i dodaje kako su upravo uspješno obavili niz vrlo kompleksnih zahvata pod vodstvom timova AKH i ASA Bolnice.

Koristeći prednosti pametne tehnologije, digitalizacije i umjetne inteligencije, ASA Bolnica ima za cilj povećati efikasnost i pomoći većem broju ljudi da u kratkom roku dobiju potrebnu dijagnozu, terapiju i svu potrebnu njegu.

"Ova saradnja sa Međunarodnim Medicinskim univerzitetom u Beču, predstavlja značajnu dodanu vrijednost za našu bolnicu, prvenstveno zbog saradnje u istraživanju i razvoju, jer nam to omogućava pružanje najsavremenije medicinske usluge, najviši stepen sigurnosti pacijenta i primjenu naprednih tehnologija, u skladu sa trenutnim znanstvenim dostignućima – dodaje dr. Fassol i naglašava: “Naši ljekari i timovi svakodnevno razgovaraju jedni sa drugima i dijele iskustvo što garantuje visoke standarde. Tako da nas to čini drugačijima”."

Savremena medicinska oprema i tehnologija u ASA Bolnici, omogućavaju brzu i preciznu dijagnostiku, kao i mogućnost da pacijenti dobiju drugo stručno mišljenje u realnom vremenu.

ASA Bolnica i Međunarodni medicinski univerzitet u Beču donose izvrsnost u zdravstvu. ASA Bolnica Sarajevo

U slučaju kompleksnih zahvata, imamo mogućnost da u realnom vremenu, konsultujemo naše kolege u Beču i podjelimo sliku koju trenutno vidimo na našim monitorima u operacionoj sali. Na taj način možemo riješiti neke probleme i dileme, koji se mogu postaviti u datom trenutku” - ističe medicinski direktor ASA Bolnice i voditelj odjeljenja Ginekologije i akušerstva doc.dr. Azur Tulumović.

ASA Bolnica, uz vrhunski tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i strateško partnerstvo s Međunarodnim medicinskim univerzitetom u Beču i Općom bolnicom Beč (AKH), donosi visoke standarde u pružanju usluga, pristup najnovijim naučnim dostignućima i razvoj zajedničkih naučno-istraživačkih projekata. Cilj je osigurati da svaki pacijent dobije najbolju moguću njegu i podršku tokom cijelog procesa liječenja.

Sve informacije o cijenama usluga, ljekarima i odjeljenjima, dostupne su na web stranici ASA Bolnice. ili putem Kontakt centra na navedene brojeve telefona: besplatni broj za pozive iz BiH: 0800 222 55, za pozive iz inostranstva: +387 33 555 200

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.