PRINC SLAVI ROĐENDAN

Nova fotografija koju je snimila Kejt Midlton sve raznježila: Jedan od najboljih portreta

Sretan rođendan, tata, svi te jako volimo, stoji u opisu fotografije, koju je potpisala njegova supruga

Princ Vilijam i Kejt Midlton. Instagram

E. Ag.

prije 6 dana

Na službenom Instagram profilu princa i princeze od Velsa objavljena je nova fotografija na kojoj princ Vilijam (William) skače u zrak sa sinovima Džordžom (Georg) i Luisom (Louis) i kćerkom Šarlot (Charlotte). Nova slika princa od Velsa objavljena je povodom njegovog 42. rođendana koji slavi danas.

- Sretan rođendan, tata, svi te jako volimo! - stoji u opisu fotografije, koju je potpisala njegova supruga Kejt Midlton (Kate Middleton).

Fotografiju je princeza od Velsa snimila u Norfolku prošlog mjeseca, a pokazuje zaigranu stranu princa Vilijama i njihovu nasmijanu djecu.

- Ovo je najljepša fotografija vaše porodice koju sam ikad vidio. Vjerovatno najbolja slika koju ste ikada podijelili - tako opuštena, normalna, puna radosti. Ovo je najbolja fotografija kraljevske porodice ikada. Oh, kako divna fotografija Vilijama i djece. Sretan rođendan, Vilijame. Jedan od najboljih porodičnih portreta ikada. Hvata svu radost, ljubav i smijeh - oduševljeno su ispod ove fotografije pisali pratitelji princa i princeze od Velsa koji na ovoj društvenoj mreži imaju više od 16 miliona pratitelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.